Günther és a hőtan

 2009.12.29. 02:25

Először is hadd kérjek elnézést hűséges olvasóimtól, hogy az utóbbi időben aktivitásom nem volt nagy. Valahogy a Múzsa kerülgetett, mint a négylábú szőrgombóc a forró kását. De most, hogy egy kis Jégert és némi főzetet (=eszpresszó) is töltöttem a pocimba, úgy érzem, hogy megérkezett. Agytekervényemben a szinapszisok aktivitása felerősödött, úgyhogy úgy gondoltam rittyentek egy posztot. Az emósfagyosansysos is készülőben van, de ma Ábibébi egy csodás bejegyzéssel gyarapította színvonalas blogunk. Közben az előző bejegyzésen is szereplő PB-vel a hőtan tárgy csodás rejtelmeibe is belekukkantottunk. És ekkor megvilágosodtam! A hőtan 1-et kb. 5-jére sikerült abszolválnom, ahogy a hőtan 2 első nekifutásai is kudarcot vallott. De aztán összeszedtem, magam, és védett állatként meneteltem az 5-ös felé. Szóval megjártam a poklot, és mennyet. Ennek tudatában érzem magam feljogosítva, hogy a témában hitelesen hozzászóljak.
 
PB-vel való rövid beszélgetés közben rájöttem, hogy hogyan segíti elő Günther hallgatása a sikeres hőtan. Mert akármilyen elképesztően is hangzik, bizony összefügg a kettő! Nem is akárhogyan! Igaz erről PB tudomást se akar szerezni. Pedig a jú tács máj tralala hallgatásával, csak úgy áramolna a fejébe a hasonlósági számok, és hőtan főtételek definíciói. A lényege az hogy Günther zenéje serkenti az agyat. Igaz, hogy gagyi, de a gagyisága teszi hatásossá. Igazából ez is a fagyi visszanyal tipikus esete.
De hadd mutassam be a hőtan 4 főtétel alapján:
                Nulladik főtétel: ez az egyensúly feltételéről szól. A hőtan egy elég nehéz tárgy, tele diff egyenletekkel, meg hasonló káromkodásnak tűnő dolgokkal. Az egyensúlynak pedig meg kell lennie. Günther zenéje megtemeti az egyensúlyt!
                Első főtétel: az energiamegmaradás. Igazából arra tudnák itt gondolni, hogy a hülyeség nem vész el, csak átalakul. A 90 évek Güntherben él tovább. És ezt a vonalat erősíti Samatha Fox-szal való közös duetjük, a Touch me.
                Második főtétel: termikus energia nem alakítható át 100%-ban munkává. Ez nagyon egyszerű! A Forró Günther számok nem tudják 100%-ban az idegrendszert stimulálni. hallójáratok, és zene agyi feldolgozásának a hatásfoka nem 100%-os, így sajnos veszteséggel kell számolni. A megoldás kézenfekvő. TÖBB tralala. ;)
                Harmadik főtétel: az abszolút 0 fokot definiálja. Günther meg a plazma állapot elérést! Egy igen csak magas hőmérsékletet, ami a befogadótól változik.
 
A zené, és klippek meg elég erotikusak. Elég csak a Ding Dong Song klipjében Mondjuk ez a példa nem túl jó. Mert a férfinép agyából a vér egy másik testrészbe áramlik. De ettől tekintsünk el. A homokos zene pedig a forró hangulatra utal, ami ugyancsak hőtan.
 
Na egyelőre ennyi az eszmefutatásból. Eredetileg David Hasselhoffot is bele akartam szőni, de végül is letettem róla. ne keverjük a kettőt. Majd egy másik posztban lesz róla szó.

 

Címkék: kávé günther jéger hőtan főtételek

A bejegyzés trackback címe:

https://kakikombo.blog.hu/api/trackback/id/tr941629679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ábibébi (törölt) · http://kakikombo.blog.hu/ 2009.12.29. 14:01:20

Szerintem te most azt akartad velünk közölni, hogy Günthertől szívesebben tanultad volna a hőtant.

Saabó Lali 2009.12.29. 15:04:33

@Ábibébi: Igen, és szerintem ezt kéne követnie mindenkinek is. Te úgyis azt teszed, de pl PB-nek is Günthert kéne hallgatnia, miközben tanulja hőtant.
süti beállítások módosítása