Egy lépés a szezonkezdet felé

 2010.01.29. 22:13

A tegnapi napon, egy régi ügyre került pont. Sikeresen elkészültek a körmöskulcsok! Juhééé! Eöömbódottááá!!

A VFR megvásárlásakor szembesültem azzal a sajnálatos ténnyel, hogy a gyári szerszámkészletből hibádzik 2 fontos eszköz. Az egyik a hűtsó rugóstag fesszegének állítója, és láncfesszég állítója. A legyártás elég kacifántosra sikeredett, igazából megvalósítás története érdekes. De ezzel most inkább nem untatom a nagyérdeműt. A lények, hogy elkészültek. Nagyon babák, alig várom, hogy használhassam. Jöhetnek mostmár utasok sok csomaggal, nem lesz probléma!

Az alant látható képen a kulcsok láthatóak. A kép bal felső sarkában pedig az a személy, aki ezt legyártotta nékem! Ez úton is köszönet neki! Hálám halálig kiséri, aztán üldözi! :) Az első bevetés úgyis vele lesz (tiszteletére állítok a futóművön, hogy jó legyen nekünk), megyünk motortvenni!

Címkék: zoli köszönöm körmöskulcs

A bejegyzés trackback címe:

https://kakikombo.blog.hu/api/trackback/id/tr481713652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Stifflerpistapéter 2010.01.30. 01:19:50

Nem is tudtam, hogy a Zoli a körmöskulcs manikűrhöz is ért :). Valami nagyon bivaly gépeállatot nézz ki neki kérlek. Szeretem, ha száguldoznak a gépészek :). Bezzeg nekem most csak Opel Kúrza jutott. De nem baj. Az a gép olyan, mint a gazdi fantáziája. Kívúl belül mocskos. DÖRTI:)

Ábibébi (törölt) · http://kakikombo.blog.hu/ 2010.01.30. 10:00:16

@Stifflerpistapéter: Én szépen dekorált, sofőrös, 300 lóerőnél is erősebb gépállattal járok. Olyan nyomatéka van, hogy a Corsa azt meglátná, ijedtében összepisálná magát motorolajjal. És csak úgy váltogatom a járműveimet... Mercedes, MAN, Ikarus, szóval tudok élni.

Saabó Lali 2010.01.30. 14:53:25

@Stifflerpistapéter: Már ki van nézve, le van zsírozva. Csak menni kéne érte. Ilyen időben nem túl jó motorozni. Majd ahogy az idő jobb lesz.
süti beállítások módosítása