Önarcképünk, az autó

 2010.01.29. 02:49

 

Amikor Danival a parkolásos cikkhez készítettük a fotókat (és hőtan 1-et nyomtunk, meg naívan hittünk az egyetem elvégzésében), rájöttünk, hogy elég sok elcseszett autó van ahhoz, hogy párat ki lehessen emelni közülük, így született még egy bemutató. Igaz, azóta már létrejöttek a témával foglalkozó blogok is, és ez az írás is megjelent már egy másik oldalon, de ha már pangás van, napi betevőnek elmegy a cucc. :)

 

Lássuk a felhozatalt:

 

"Ha nagy leszek, Avensis leszek" - gondolta a Vectra, és felhúzott 4 Toyota felnit.
"A töréstesztre már készen állok" - feszít büszkén a 12 gumibakot viselve.

 

Emlékeztek a Starsky & Hutch című amerikai sorozatra? Álmodoztatok már a tűzpiros Ford Torinóról, oldalán a díszcsíkkal? Ha igen, akkor örömmel jelentem: elkészült a magyar változat Ford Escort alapokon!

 

Autónk fő teherviselő eleme a szigszalag. Rozsda ellen is jó, minden színben kapható.

 

Ezt nem szeretném kommentálni...

 

"Irány Európa!" - hirdeti az uniós rendszám. 
"Irány a karosszérialakatos!" - hirdeti az autó többi része.

 

Egyszer a legnagyobb egyterű is megtelik.

 

Bevett szokás a törött autó alkatrészeit kötelekkel, miegymással ideiglenesen rögzíteni. A rozsdafoltok azt mutatják, itt hosszabb távra terveztek.

 

Jó vastag a küszöblemez, kibírja az ütközéseket. A gumicsere alkalmával pedig lehet imádkozni, be ne szakadjon az autó alja...

 

Profi munka egyszerre két gumit kilapítani. Bónusz pont jár a hátsó felni deformációjáért.

 

A hűtőrács felfeslett krómozása mellett ne feledkezzünk meg a gagyi lámpamosót rögzítő csavarfejek változatosságán!

 

Schumacher szolgálati autóján teszteli az új aerodinamikai csomagot, ahol a súlycsökkentés fontos szempont volt, mint a félbevágott küszöbspoiler is mutatja.

 

A sufnituning definíciója: az autó utólagos, házi buzerálása a szépség/egyéniség fokozása érdekében, amely jellemzően béna eredményt ad.

 

 

Mit is mondhatnék? Az elhanyagolt, össze-vissza zúzott, ízléstelenül díszített autók nem állítanak ki túl jó bizonyítványt a használójukról. De vajon tényleg tükrözi az autó kinézete a tulajdonos jellemét? Nem biztos, mert az autó sokaknak egyszerű használati eszköz csak, és számukra az autó megjelenése egyáltalán nem fontos. Habár az autó van értünk, és nem mi őérte, mégis illene vele az értékének megfelelően bánni. Nem...?

 

Címkék: autó igénytelen elcseszett csúf önarckép

A bejegyzés trackback címe:

https://kakikombo.blog.hu/api/trackback/id/tr651711569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ábibébi (törölt) · http://kakikombo.blog.hu/ 2010.01.29. 03:13:19

Bocsi, hogy megint régi anyagot tettem ki, ez a vizsgaidőszak átka. Viszont készül már a Norilsk cikk is, szerintem hétvégén kikerül a hozzám hasonló elmebajosok örömére. :)
süti beállítások módosítása