Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.


Nem igazán lehet tudni, hogy Günther komolyan gondolja-e azt, amit csinál, és nemzetközi kiszeltündeként szedi áldozatait, vagy csak egy jól megkreált heccről van szó. Az előbbi feltételezést erősíti, hogy bizonyos információk szerint Günthernek voltak némi problémái az önértékeléssel és a lelki békével, állítólag nem teljesen a földön él a csávó, de ezt mi nem akarjuk eldönteni. A jelenleg 40 éves, Günther művésznéven ismertté vált (hivatalosan: Mats Söderlund), eredetileg modellként dolgozó rózsagyuri 2004-ben startolt a zenei pályán, bár igazán ismertté az utóbbi időkben vált, többek között a YouTube-nak köszönhetően. Több feldolgozás is megjelent klippjeiből, az eredeti alkotásokhoz mérhető komolysági szinten.

A médiahecc feltételezést erősíti, hogy számai jórészt a 90-es évek paródiájának tűnnek, kicsit felturbózva persze. Amikor megszólal a Tutti Frutti Summer Love, a beavatatlan hallgató azonnal a Bailando és Barbie Girl korába képzeli magát. A klippek béjvaccs-szerű szirupossága szintén gyanakvásra adhat okot, az viszont ismét elbizonytalanító, hogy Günther mindig ugyanazzal az arckifejezéssel, bajusszal, napszemcsivel jelenik meg. Komolyan gondolja, vagy csak komolyan veszi a szerepet? Na igen, azok a kéjes fejek, amiket tud vágni, nem teszik teljesen beszámíthatóvá... És egyébként nem énekel, mondhatni győzikét is bőven alulmúlja, alapvetően valamiféle női fülbe történő felhangosított suttogásnak lehetünk tanúi, amikor Günther megszólal.

Amúgy Günther a nevével ellentétben nem német, még csak kakapornóban sem szerepel (bár ki tudja), hanem svéd a csávó. Vélhetően büszke honfitársai úgy viszonyulnak hozzá, mint a németek dévid házelhófhoz, és a brájenedemsz effektust reprodukálva ismét előáll az a helyzet, hogy saját kormánya nem fog bocsánatot kérni miatta. Güntherék (mert hogy van két közepesen bombázó csaj az oldalára tapadva) mottója, vagy életfilozófiája, tessék ízlés szerint elnevezni: champagne, sex, love, respect. Azaz pezsgő, szex, szerelem és tisztelet. A shopjukban lehet is ilyen pólót kapni, olyannyira zseniálisan semmilyen mottó, hogy rendelnem is kell belőle. Szóval Günthiék ezt hirdetik, bár a dalszövegekben ez ilyen formában nem igazán jelenik meg, de a számok és klippek egyszerűségéből következtethetünk arra, hogy ennél bonyolultabb életfilozófiát nem érdemes keresnünk ezekben a dalokban.

Viszont arra tökéletesek, hogy az ember pár napig lázban égjen egy ilyen baromságtól (vagy elborult esetben ez hetekre-hónapokra tehető, különben nem írtam volna róla), és egy elszabadultabb party alkalmával jól lehet imitálni Günthert. Ezt még érdemes kiemelni, hogy a klippeket nézve néha az az érzésünk támad, hogy a srác mellé nem is csajok, inkább valami melegebb srácok illenének. Arra mindenesetre jó a cucc, hogy pár alkoholos termék elfogyasztása után a zene hatására a félénkebb férfiak is összhangba kerüljenek női énjükkel, mikor Günthert próbálják lekörözni a "tésztmájmilk" elcsücsörítése közben. Ha már a 90-es évek csöppet ciki is (de lassan már a retro határán van), egy Günther stílussal vegyítve tuti siker, saját szánsájngörlökkel körbevéve a szexuálisan túlfűtött stílus egész olasz lehet... Óóóó, ju táccsd máj trálálá!

 

 

 Az első őrület: ding-dong song

 

Ennek egyik feldolgozása

 

Tutcsi nyári szercsi

 

Pusziket...

Címkék: respect sex love sunshine champagne girls günther ding dong tralala

A bejegyzés trackback címe:

https://kakikombo.blog.hu/api/trackback/id/tr711628359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ábibébi (törölt) · http://kakikombo.blog.hu/ 2009.12.28. 15:23:26

Eredetileg Peti akarta megírni ezt a posztot, de ő meg napok óta tojik magasról a blogra, bennem meg előtört az írhatnék meg az ihlet, úgyhogy itt van a mű. Majd ő belejavít, ha végre feltűnik. :)

sziszamisza 2009.12.28. 16:43:06

Érdekes téma Günther Úr munkássága... Ha egy picit marketing szempontból megnézzük munkássága eladható, mert vannak emberek akiknek ez tetszik. Könnyen emészthető, kis tinglitangli zene, semmi komoly és véres valóság nincs benne... néha jó elrugaszkodni a Földről, és lazulni egy picit. Ez a zene meg kb meg is felel hozzá. Nyaralásra kiváló sztem, fekszel a vízparton és nagyon nem akarsz komoly dolgokról gondolkozni...

Oh touch my tralala :D

Ábibébi (törölt) · http://kakikombo.blog.hu/ 2009.12.28. 21:09:04

@sziszamisza: Na ja, Günther tudja, mitől döglik a légy, és mitől dől a pénz. :)

Szelíd hangorkán 2009.12.28. 22:19:24

Szeretem Günthert, esküszöm! Ha megkérné a kezem, hozzámennék feleségül... Az a cuki csücsöri szája...

(Kényszer hatása alatt született komment.)

Szelíd hangorkán 2009.12.28. 22:21:24

De a mindenem az a Clark Gable bajuszka... Elájulok. :)

Saabó Lali 2009.12.28. 22:56:23

Köszönjük Ábel, hogy kielégítetted ez irányú kíváncsiságunk. kellet ez mint a víz a tevének egy sivatagi túra után. ittuk minden szavadat. köszönjük!
Csak személyes észrevétel, hogy az eddig elkészült videókban a lányok elég szegényes koreográfiával táncolnak. A Ding Dong Song-ban pl egy koreográfiával nyomják egész végig.
@sziszamisza: Látom a szakmai ártalom előbújt belőled. Hát igen, nem kell nagy értelemet keresni benne. És az eladhatóságban az is segít, hogy igazán dekoratív lányok imitálják a táncot. És örvendek, hogy téged is megérintett a tralala szelleme. ;)
@Szelíd hangorkán: ha netán összejönne, ugye ott lehetünk az esküvőn? és remélem lesz majd Güther koncert! Az első sorban akarunk csápolni Güther pólóban. Ugye Ábel?

Szelíd hangorkán 2009.12.28. 23:30:17

@Inuit: Hogyispersze. A tutti frutti summer love lesz az oltár elé vonulós zene.

Ábibébi (törölt) · http://kakikombo.blog.hu/ 2009.12.28. 23:36:24

@Szelíd hangorkán: Nem akarok beleszólni, de a pusziket szerintem menőbb lenne.

Szelíd hangorkán 2009.12.28. 23:42:00

Amúgy szerintem fix, hogy poén. :) Én a csücsöriről jöttem rá, szerinem ezzel a vécédeszka szájúakat (v.ö. Voksán műVirág)akarja heccelni.
És mert ilyen jófej, ezért máris megyek és én kérem meg a kezét.

Ábibébi (törölt) · http://kakikombo.blog.hu/ 2009.12.28. 23:44:10

@Szelíd hangorkán: Na most... mi a Petivel kisebb társaságban bevállaljuk a buzulást. De Günther meg az egész világ előtt. Biztos, hogy csak tetteti?

Szelíd hangorkán 2009.12.28. 23:48:15

Ok, ha nincs esélyem nála, akkor hozzáadlak téged. Férjhez adlak, mit szólsz?
süti beállítások módosítása